Ποια είναι η Ανάγκη

Η εποχή του Κορωναϊού που ζούμε σήμερα, έχει δημιουργήσει νέες επιτακτικές ανάγκες ειδών στην καθημερινότητά μας, με πιο συχνή και απαραίτητη τη συνεχή προμήθεια Μασκών και Αντισηπτικών.

Έτσι, συχνότατα μας συμβαίνει να μη μπορούμε να βρούμε Μάσκα και Αντισηπτικό, την ώρα και στο μέρος που τη χρειαζόμαστε. Ιδανική λύση θα αποτελούσε η διάθεσή τους από διάσπαρτους Αυτόματους Πωλητές που θα πρόσφεραν 24ωρη εξυπηρέτηση. Οι κλασικοί όμως Πωλητές σήμερα είναι ογκώδεις, έχουν μεγάλο βάρος, είναι δύσκολοι στην εγκατάσταση και κυρίως είναι ακριβοί.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΙΤ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ COVID19 ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η Techzone δίνει σήμερα τη λύση στο πρόβλημα με τους MiniVENDING, τη νέα σειρά Mini Μοντέρνων Αυτόματων Πωλητών Μάσκας & Αντισηπτικών, που τοποθετούνται εύκολα σε κάθε τοίχο, χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο (όπως κάνουν οι κοινοί Πωλητές). Ο mini Πωλητής πουλά ότι ακριβώς χρειάζεται ο καθένας μας, για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τον COVID19, όλο το 24ωρο ! Μπορεί να διαθέτει 4 διαφορετικά είδη, με άλλη τιμή το καθένα, όπως: Χάρτινες Μάσκες, Υφασμάτινες Μάσκες, Αντισηπτικά Υγρομάντηλα, Αντισηπτικό Gel, κλπ.

Image
Image
Image
Image

Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ!

Η χρησιμότητα των Αυτόματων Πωλητών είναι αναμφισβήτητη, όμως το κόστος τους είναι υψηλό κι έτσι είναι σχετικά δύσκολη η χρήση τους σε μεγάλη κλίματα.
Η Techzone όμως σήμερα κατάφερε να εξασφαλίσει στην Ελλάδα τη διάθεση των έξυπνων Πωλητών MiniVENDING και να σας τους προσφέρει σε μια πραγματικά προνομιακή τιμή, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Έτσι, το κόστος του MiniVENDING 4M, που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει 4 διαφορετικά είδη σε διαφορετικές τιμές είναι €499 +ΦΠΑ (για περιορισμένο χρονικό διάστημα).
Εκτός του Αυτόματου Πωλητή, μπορούμε να σας προμηθεύουμε και με τα βασικά προϊόντα που θα πουλά (Χάρτινες Μάσκες, Υφασμάτινες Μάσκες, Αντισηπτικά Υγρομάντηλα, Ατομικό Φιαλίδιο με Αντισηπτικό GEL) σε εξαιρετική ποιότητα και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 
Κάντε σήμερα άμεσα την παραγγελία σας!